Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Sunne, Åmberg, Torsby, Kristinehamn, Karlstad, Inre Hamn, Skutberget, Arvika, Spelande, Värmlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattlig sammanfattning av händelser i Värmland

Sunne, Åmberg, Torsby, Kristinehamn, Karlstad, Inre Hamn, Skutberget, Arvika, Spelande, Värmlands län

Sunne

01.40: Polisen kallas till Åmberg med anledning av att en okänd gärningsperson ska ha försökt att ge sig på en man varpå en kvinna ska ha gått mot gärningspersonen och då blivit slagen. Det upprättas en anmälan om försök till misshandel med en man i 20-årsåldern som målsägande och en anmälan om misshandel med en kvinna i 25-årsåldern som målsägande.

Torsby

00.47: En man i 25-årsåldern blir bötfälld för offentlig urinering i centrala Torsby.

Kristinehamn

02.06: I samband med fotpatrullering i Bro bötfälls en man i 20-årsåldern för offentlig urinering.

Karlstad

22.42: En patrull kallas till Inre hamn med anledning av att det ska ha varit slagsmål vid platsen. En man i 20-årsåldern ska ha blivit slagen i ansiktet men gärningsmannen hade lämnat platsen. Mannen blev omplåstrad av ambulanspersonal och det upprättas en anmälan om misshandel.

23.16: I Skutberget bötfälls en man i 25-årsåldern för nedskräpning då han kastat ut en ölburk från bilen han var passagerare i.

Arvika

23.24: Det skrivs en anmälan om skadegörelse efter att någon slagit sönder en toalett på en restaurang i centrala Arvika.

Under natten har patrullerna även genomfört flera person- samt fordonskontroller i länet och några personer har blivit omhändertagna enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Det har också inkommit samtal om högt spelande musik från fordon på olika platser i länet.